Lotus Sfeerlicht Naturel Goudrand

13.99

Deze prachtige handgemaakte sfeerlichten zijn vervaardigd in de Filipijnen. Ze zijn gemaakt van Capiz schelpen die al eeuwenlang worden gebruikt als een natuurlijke vervanger van glas. De Capiz schelp is afkomstig van een platte oesterachtige schelp uit de wateren rond de Filipijnse eilanden. En staat bekend om zijn doorschijnende karakter. In de Spaanse koloniale tijd vaak gebruikt voor ramen in huizen. Deze lichtdoorlatendheid maakt de schelpen perfect voor het creëren van sfeervolle verlichting.

Lotusbloem als symbool van verlichting: De sfeerlichten zijn vormgegeven als een lotusbloem, een heilig symbool binnen het Hindoeïsme en Boeddhisme. De lotusbloem staat voor zuiverheid, innerlijke groei, schoonheid en de verbinding met het universum. Het symboliseert de menselijke groei naar verlichting waarbij de bloem zich vanuit de modder – symbool voor onwetendheid en lijden – krachtig naar het licht beweegt tot ze uiteindelijk als een schitterende bloem op het water verschijnt.

Net zoals de lotusbloem zich naar het licht uitstrekt, kunnen wij als mensen groeien naar wijsheid en verlichting en stralen zoals de prachtige bloem op het water.

Productdetails:

  • Handgemaakt in de Filipijnen
  • Gemaakt van Capiz schelpen
  • Symbolische lotusbloemvorm
  • Ideaal voor sfeervolle verlichting en spirituele betekenis
  • Afmetingen: +/- 13.5 cm x 7.5 cm
  • Kleur: Indigo

 

 

Op voorraad

Categories:, SKU: DSB- RT3LNATU

Beschrijving

Breng niet alleen een warme, zachte gloed in je huis met deze unieke sfeerlichten, maar ook een diep symbolische betekenis van groei, zuiverheid en verlichting.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lotus Sfeerlicht Naturel Goudrand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *